On hengitettävä

Heipskukkuu!

Olen tyttö joka stressaa kaikesta, stressaan viesteihin vastaamisesta, snäppi striikkien ylläpitämisestä, kouluasioista, aikatauluista, unen määrästä, kaikesta. Rakastan kirjoittamista ja blogin ylläpitoa ja laitan tän toisinaan koulun edelle. Nyt mun kuitenkin on hengitettävä, koska en tahdo palaa viimeisillä kouluviikoilla puhki. Stressaan siitä että kuinka saan tuotettua tänne säännöillisen usein viikoittain 3-4krt postauksia, jos en ehdi julkaisemaan 3 postausta viikossa petyn itseeni ja teen seuraavalla viikolla enemmän ikään kuin korvatakseni edellisen viikon.

Mun on otettava hetken hengähdystauko nyt. Mulla on elämässä kaikki hyvin, hengähdys tauko blogista johtuu stressin määrästä. Tahdon minimoida stressin määrän ja tää on yks helppo keino vähentää sitä. Eli nyt muutamaan viikkoon ei postauksia tule. Ensi viikolla tulee vielä muutama ajastettu jo aiemmin kirjoittamani postaus, mut sit ei varmaan muutamaan viikkoon musta kuulu.

Thanks for understanding!

Pus! Ihanaa kevätkesää ❤

-Okuliina

Mainokset

Tekijä: okuliinacraft

Heips! Olen 16-v turkulainen tyttö. Blogiini kirjoitan käsitöistä, lifestylesta ja erinnäisistä aihepiireistä. Tykkään kirjoittaa, "craftata", somettaa ja hengailla erityisesti ystävieni kanssa. Musiikki, lankakerä ja kangaspakat käsityötarvikkeineen, nahkatakki, ripsiväri, kahvi, muoti ja läheiset ovat lemppari juttuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s