Aamu

Heips!
Heräsin kun äiti tuli ilmoittamaan lähtevänsä töihin, nukahdin vielä hetkeksi uudelleen ja heräsin lopullisesti vähän ennen klo11. Katsoin snapit, instan ja facebookin ja makoilin sängyssä. Nousin ylös ja puin ylleni aamutakkini. Alakerrassa laitoin tiskejä ja tein aamupalan. Aamupala on mun lempiateria päivässä, joten aina kun mahdollista haluan panostaa siihen mahdollisimman paljon. Tein lettuja, fammun ohjeella eli paljon siirappia. Päälle laitoin marjoja ja siirappia join mehua ja tulin syömään ylös, pakkoluin kirjaa. Puin vaatteet ylleni, letitin hiukset ja meikkasin. Sellainen oli mun lauantaiaamuni.

Aamutakkini, jota pidin tänäkin aamuna on Okuliinacraft, babyblue-värinen. Materiaali on puuvillaa, ainakin enimmäkseen, kangas on ohutta collegea. Tein aamutakin hiihtolomalla, ponchon mallista, vähän vaan pidemmäksi. Aamutakissani EI ole sivusumoja. Parasta siinä on sen monipuolisuus, sen voi soitoa mnella tavalla tai sitä voi käyttää vilttinäkin. Hankin kankaan Eurokankaan vitosen viikoilta.

 

Nää kuvat otin illalla, joten siis meikki sen vuoksi tuhruinen ja kuvien laatu on mitä on

 

 

 

Lempparipäivä on lauantai


-Okuliina

Mainokset

Tekijä: okuliinacraft

Heips! Olen 16-v turkulainen tyttö. Blogiini kirjoitan käsitöistä, lifestylesta ja erinnäisistä aihepiireistä. Tykkään kirjoittaa, "craftata", somettaa ja hengailla erityisesti ystävieni kanssa. Musiikki, lankakerä ja kangaspakat käsityötarvikkeineen, nahkatakki, ripsiväri, kahvi, muoti ja läheiset ovat lemppari juttuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s