1-v WOOPWOOP

Lankatyöt on erityistä herkkua, kangastyöt on kivoja ja puutyöt menee nekin. Käsitöitä teen rakkaudella oman mieleni mukaan. Pakolla tulee pahaa, luovuudella ja hulluilla ideoilla tulee kässää.

Noilla sanoilla aloitin ensimmäisen blogipostaukseni vuosi sitten. Vuosi, VUOSI! Aika kuluu äkkiä!

Nyt puhutaan mun näkökulmasta kuluneesta vuodesta tän blogin suhteen.
Upea vuosi kieltämättä. Vuosi sitten, kun aloitin kirjoittamisen, olin epävarma ja kysyin tosi usein että miltä tää ja tää kuulostaa ja joku luki postauksen aina ennen julkaisua. Pelkäsin myös kirjoitusvirheitä ja kirjoittaminen tuntui muutenkin vähän kankealta. Kuitenkin vuoden aikana kirjoittamisesta on tullut iso osa elämääni, kirjoitan tänne julkisesti, mutta myös kirjoitan paljon itselleni tai yksilöille. En ole enää niin epävarma kirjoittamisen suhteen. En kysy useinkaan toisten mielipiteitä tai luetuta postausta kellekään ennen julkaisua, toki välillä mutta harvoin. Mua ei myöskään enää huolestuta niin paljoa kirjoitusvirheet, vaikka eihän ne mihinkän oo kadonnut! Vakkarilukijat varmasti tietää ja huomaa, että yhdyssanat on musta ihan tyhmiä! Ja toisinaan tietty menee kovaa vauhtia kirjoittaessa sekaisin kirjaimetkin.

Mitä olen oppinut?
-Tekemään ja ylläpitämään ”omaa sivustoa”
-Kirjoittamaan käsitöistä ja muustakin
-Selkeyttämään yksityisyyden rajoja
-Nauttimaan kirjoittamisesta
-Blogin toiminnasta
-Vaikka mitä!

Vaikka ekassa postauksessa kirjoitin: ”Tähän blogiin tulen kirjoittamaan kässäilystä. Käsityöideoita, toteutuksia, projekteja, ohjeita, vinkkejä, kuvia (lisää instagramissa), työvaiheita ja fiiliksiä.” vuoden sisässä otin mukaan myös lifestyle-kategorian tuomaan väriä sisältöön.

Myös mun kässäelämä on muuttunut kohtalaisen paljonkin. ”Eniten teen virkkaus- ja neulontatöitä, kangastöitä touhuilen välillä ja diy/askartelu juttuja toteutan paljon.” näin kirjoitin ensimmäisessä postauksessa. No siis tällä hetkellä ompelen paljon ja ompelukoneesta on tullut tosi paljon rakkaampi vuoden aikana. Virkkaan ja askartelen paljon vähemmän, kuin vuosi sitten.

Vuoden aikana olen myös valmistunut kässäkoulusta! Joten vielä vuosi sitten kun sain kässäopetusta 5,5h/vko (koulu kässä + kässäkoulu) on nyt tippunut 0h/vko.

”Simppelit asiat on helppoja ja kivoja. Persoonallisuutta käsitöihin lisään pienillä värikkäillä yksityiskohdilla. Välillä on tärkeää räväyttää kunnolla! Ja joskus mokata huolella, sitäkin tapahtuu.” Tästä asiasta olen edelleen samaa mieltä! Kuten myös tähän samaistun edelleen ”Motivaatiota ja ideoita saan kuvista ja ympäriltäni. Ohjeista en paljoakaan välitä, vaan teen siten mikä hyvältä näyttää. Kässä juttuja teen aktiivisesti viikoittain ja jopa päivittäin”. Tosin nykyään jopa siihen asti teen päivittäin käsitöitä, että sen jälkeen on laitettava itteni pakkolomalle pariksi päiväksi, koska sormet ovat niin rasittuneet esim 10h neulonnasta muutaman päivän sisällä.

Vuosi on ollut ihana, blogista on tullut yllättävän iso osa arkeani! Okuliinacraftia on vuoden aikana katsottu ympäri maailmaa.

Vuodessa 52 viikkoa, 365 päivää, 86 artikkelia, joista 16 articles in English.

Nykyään ”craftaan” oppitunneilla, syödessä, jumpatessa, leffaa katsoessa, chillaillessa, höpötellessä ja tottakai ihan vaan craftatessa! Haaveilen ompelijan urasta. Saan kohtalaisen usein tilaustöitä läheisiltä. Ja tyhjennän pääni craftaamiseen (ja juoksemiseen). Enkä todellakaan aio jättää blogia! Päin vastoin, kirjoittaisin jopa jokapäivä jos oisi aikaa riittävästi. Käsitöistä on tullut paljon tärkeämpi ja isompi osa elämääni! En myöskään luonnostele ja suunnittele postauksiani enää samalla tavalla tarkasti kuin vuosi sitten.

Pari kuvaa vuodesta, kässäilyistä ja muusta.

Lopetetaan tää 1-v postaus samoihin sanoihin kuin vuosi sitten alkupostaus: ”Lukijoille annan vapaat kädet tehdä jakamistani töistä omia luomuksia, kysyä apua, kommentoida mitä vaan ja ehdotella seuraavia töitä.
Mukavia luku- ja kässähetkiä! Toivottavasti nautit ja inspiroidut!”


-Okuliina

Ja menkääs toki seuraa instassa ja seuraa mun blogii! Ne löydät etusivun oikeasta reunavalikosta! PUS JA KIITOS!

 

Mainokset

Tekijä: okuliinacraft

Heips! Olen 15-v turkulainen tyttö. Blogiini kirjoitan käsitöistä, lifestylesta ja erinnäisistä aihepiireistä. Tykkään ulkoilla, kirjoittaa, "craftata", leipoa, somettaa ja hengailla erityisesti ystävieni kanssa. Musiikki, lankakerä ja kangaspakat käsityötarvikkeineen, nahkatakki, ripsiväri, kahvi, muoti ja läheiset ovat lemppari juttuja!

2 vastausta artikkeliin “1-v WOOPWOOP”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s