R.I.P Ompelukone

Heips!
Kohta on jo marraskuu! Mieletöntä, aika menee niin nopsaan! Marraskuussa alkaa mulla kokeet koulussa ja paljon tulee kässäjuttuja, jotka tarvis saada valmiiksi. Mulle kuuluu hyvää. Tänään ajattelin kirjoitella ihan vaan kuulumisia.
Kuten jo otsikostakin ymmärtää, ompelukoneeni hajosi! Ja tottakai juuri silloin, kun sitä oilisi tarvittu kunnolla. Ei voi mitään. Onneksi fammu pelasti ja pääsin hänen luokseen ompelemaan ja käyttämään hänen ompelukonettaan. Fammulta sain myös vetoketjuja, pyöröpuikkoja ja nappeja. Kiitos fammulle! Toivottavasti saisin pian uuden koneen. Ompelukoneestani siis hajosi langankiristin, ensin ajattelin että kone ei toimi kunnolla, koska se oli vielä kylmä otettuani sen varastosta esille. Kävi kuitenkin ilmi, että langankiristin oli hajonnut, ihmettelin koneen lämmettyä, että miksi pistosta tulee sotkuista ja rumaa ja mikä on epämääräinen kolina. Huomasin langankireyden olevan hajonnut. Ehkä sen jollain tapaa joku osaisi korjata, mutta aion hankkia uuden ompelukoneen, sain koneen neljä vuotta sitten ja en ole varmaankaan tehnyt yhtäkään kunnollista ompelutyötä sillä, ilman että olisi tullut jokin ongelma kesken kaiken. Lisäksi koneeni on päällystetty kokonaan muovilla ja on hyvin yksinkertainen ja huono. Nyt kun osaan jo ommella kunnolla tahtoisin kunnollisen hyvän ompelukoneen. Nyt ei siis välttämättä tule näkymään ompelutöitä hetkeen.
Neulon tällähetkellä kaksia villasukkia. Ehkä jo tällä viikolla tai viimeistään ensi viikolla aloitan neulomaan lapasia. Tällä viikolla sain valmiiksi uuden meikkipussin. Lisäksi aloittelen sitä uutta sarjaa, johon edellinen postaus liittyi. Paljon kaikkea siis tällä hetkellä!
Käsityökoulussa käyn viimeisiä kertoja! Haikeaa, mutta kivaa saada sekin viisi vuotta kestänyt harrastus pakettiin. Siellä teen tällä hetkellä päättötyötä. Päättötyönä teen valkoisesta langasta virkattua lampun varjostinta.
Kuvia töistä laittelen instagramiin ja välillä joistain kirjoittelen tänne. Instagramissa nimellä okuliinacraft. Tästä klikkaamalla pääset instagram käyttäjälleni. Blogiin olen miettinyt uutta ulkomuotoa, mutta luulen, että se ei vielä ihan heti tapahdu.
Tässä on tällä kertaa kaikki kuulumiset mitä tänne kirjoittelen!

Mukavaa loppukuuta!
-Okuliina

Mainokset

Tekijä: okuliinacraft

Heips! Olen 16-v turkulainen tyttö. Blogiini kirjoitan käsitöistä, lifestylesta ja erinnäisistä aihepiireistä. Tykkään kirjoittaa, "craftata", somettaa ja hengailla erityisesti ystävieni kanssa. Musiikki, lankakerä ja kangaspakat käsityötarvikkeineen, nahkatakki, ripsiväri, kahvi, muoti ja läheiset ovat lemppari juttuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s