Viluisille varpaille

Heips!
Syyskuussa jo mun piti tehdä polvivillasukat, sain ne nyt vasta valmiiksi. Lokakuun suunnitelman osa oli saada syyskuussa aloitetut sukat valmiiksi. Pari mutkaa matkalla tuli vastaan. Lanka loppui, koko oli vähän liian pieni, parsinneula on kateissa, mutta loppujen lopuksi sukista tuli ihan hyvät. Sukat oli mun viidennet itse tekemäni, ohjeena kohdissa, joita en vieläkään muista ulkoa toimi viime vuonna käsityönopettajani tulostama sukan perusohje. Villasukkiin tein lopuksi ”spesiaalina” pohjiin liukuesteet siihen tarkoitetulla liimalla.

Villasukkien silmukkamäärä oli 48, 12s/puikkko, varsi yltää lähes polveen saakka ja kärki on ihan perus. Toinen sukka on kokonaan punainen ja toisen kantapää ja kärkiosa on valkoinen, koska punainen lanka loppui kesken! Oisin tahtonut punaiseen sukkaan kirjoa köynnöstä valkoisella langalla, samalla jolla toisen sukan kärkinosa on tehty, mutta parsinneulani on kadonnut, joten se ei nyt tällä kertaa onnistunut. Sukkien jalkapohjissa on liukuesteet, jotka toimivat paremmin, kuin uskalsin edes odottaa. Neulottuani sukat, höyrytin ne ja muotoilin ja venytin niitä hieman, nyt ne ovan täydellisen kokoiset.

img_7426

img_7427

img_7412

-Okuliina

Mainokset

Tekijä: okuliinacraft

Heips! Olen 15-v turkulainen tyttö. Blogiini kirjoitan käsitöistä, lifestylesta ja erinnäisistä aihepiireistä. Tykkään ulkoilla, kirjoittaa, "craftata", leipoa, somettaa ja hengailla erityisesti ystävieni kanssa. Musiikki, lankakerä ja kangaspakat käsityötarvikkeineen, nahkatakki, ripsiväri, kahvi, muoti ja läheiset ovat lemppari juttuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s