Vähän erilaista craftaamista

Heips!
Mulla alkoi eilen koulu ja ihan syksyinen fiilis jo. Nyt on kuitenkin viikonloppu ja viikonlopun aikana pyrin saamaan yhdet lapaset valmiiksi. Koulussa oleminen tai keskeneräiset lapaset ei kuitenkaan ole tän postauksen aihe.

Oon jo kauan ajatellu tehdä omalle seinälle jotain. Ideat on vaihdelleet matkanvarrella paljon, kunnes tuli päähän paras idea, jota lähdin toteuttamaan. Kävin ostamassa kehyksiä, taulukoukkuja ja mustaa kartonkia, hinnaksi tuli alle 15€. Osaan tauluista kirjoitin valkoisella puuvärillä mustaan kartonkiin, osaan kirjoitin mustalla tussilla valkoiselle pohjalle. Hain pinterestistä tekstit tauluihin ja osaa hieman muuntelin. Yhteen tauluista kirjoitin elämänohjeita, jotka löysin facebookin linkin kautta täältä. Lisäksi mulla on tulossa vielä taulu jossa on kuvia mulle tärkeistä asioista ja ihmisistä, kunhan saan ne vain muokattua ja tulostettua vielä jokupäivä.

IMG_6246

IMG_6242

IMG_6243

IMG_6244

IMG_6245

 

 

-Okuliina

Mainokset

Tekijä: okuliinacraft

Heips! Olen 15-v turkulainen tyttö. Blogiini kirjoitan käsitöistä, lifestylesta ja erinnäisistä aihepiireistä. Tykkään ulkoilla, kirjoittaa, "craftata", leipoa, somettaa ja hengailla erityisesti ystävieni kanssa. Musiikki, lankakerä ja kangaspakat käsityötarvikkeineen, nahkatakki, ripsiväri, kahvi, muoti ja läheiset ovat lemppari juttuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s