Okuliinacraftiksi muuttelua

Heips!

En oo ainakaan omasta mielestä pitkään aikaan kirjottanut siitä, mitä olen tehnyt. Nyt voisi olla hyvä hetki sille! Mulla on paljon juttuja nyt kesken ja suunnitteilla, vaan vähän oon saanut tehtyä asioita valmiiksi.

Kesäläpsyt
Ostin stadiumista roosanväriset varvastossut (n10€). Kotona leikkasin varvastossuista irti ne jutut jotka on siinä remmit nauhat mitkä lie, en tiedä niille hyvää nimeä joten tuo kelvatkoon. Vanhoista keltaisista matonkude jämistä tein letit ja laitoin ne pohjiin kiinni remmi nauha mikä lie paikalle. Läpsyt oli kiva, helppo ja nopea tehdä, lisäksi ne olivat melko halvat. Valmiit läpsyt annoin kummitädilleni synttärilahjaksi. Idean sain pinterestistä (Vilma Okuliina on käyttäjänimeni siellä). Ihastuin tähän ideaan ja toteutin ne nyt lahjaksi. Helppo, halpa, kiva, nopea, kesäinen työ esim lahjaksi!

IMG_4155.JPG

Squad paidat
Ostettiin valkoiset T-paidat, halvimmat, mitä löytyi (3,95€). Tehtiin siis paidat kaverin kanssa. Kaverin paitaa jouduin/sain lyhentää, jotta siitä tuli sopivan pituinen, se oli varmasti työn rasittavin ja vaikein asia. Etupuolelle suunniteltiin yhdessä kuvio, joka liittyy meihin. Takapuolelle kirjoitettiin kasa sanoja, jotka on meidän inside vitsejä tai asioita joista paljon puhutaan tai pidetään. Työ toteutettiin jälleen kangastusseilla. Paitojen tekeminen oli aika kivaa ja helppoa. Nopeus oli aika nopeaa, ei nopea mutta ei hidaskaan työ tehdä. Lopputulokseen olimme molemmat tyytyväisiä. Tykkään ite tehä paljon just tämän tapaisia juttuja kangastusseilla!

IMG_4077

IMG_4074

T-paita lahjaksi
Koska lahjan saaja ei ole tätä vielä saanut en kerro mikä lahja tai kenelle, koska saaja lukee tämän postauksen mahdollisesti. Lahja on sekin valkoinen T-paita, johon olen  kirjoittanut ja piirtänyt kangastusseilla asioita jotka liittyvät häneen, minuun ja sisaruksiini ja serkkuihini. Tähän lahjaan käytin erivärisiä kangastusseja. Etupuolelle piirsin tähden, sydämmen ja letkan erikokoisia ihmisiä ja kirjoitin letkan alle sanan, hihaan kirjoitin sankari ja takapuolelle piirsin suuren kruunun. Tämäkin työ on helppo, persoonallinen, nopea ja halpa, lisäksi kiva. Ainoa todella tärkeä asia, joka tulee aina muistaa kangastusseissa ja -maaleissa on että muistaa silittää värin kiinni kankaaseen huolellisesti!
IMG_4128

IMG_4129

Kangaskassi polkadot taskulla
Yhtenä iltana iltatouhuna päätin ommella kangaskassin ylijääneestä lakanakankaasta. Olin jo jonkin aikaa halunnu tehdä sellaisen ja nyt mulla oli aikaa ja motivaatiota siihen. Tälle työlle  mulla ei ollut paperillista suunnitelmaa, päässä oleva suunnitelma oli tarkka, vaikka se muuttui vähän, koska sopivan punaista ompelulankaa en löytänyt. Polkkadot kuvioisen taskun ompelin käsin lähinnä koristeeksi. Kantimet ompelin koneella kiinni, mutta lopuksi vielä ompelin ne uudelleen kiinni käsin punaisella langalla. Työ oli nopea ja helppo, käytännöllinen, kiva, uniikki ja halpa. Kassista muodostui lähes kokoajan käytössä oleva käsilaukku. 

IMG_3853

 

Muita juttuja en ole saanut valmiiksi, kesken mulla on riippumatto ja lippunauha. Suunniteilla on tällä hetkellä mm. mekko, liivi ja pari laukkua. Parin päivän sisällä varmaan kirjoittelen yhdestä mekosta ja topista, en kuitenkaan lupaa vielä mitään. Mä tykkäisin nähdä mitä te ootte tehneet ja jos teillä ois jotain kässä ideoita mulle. Kommentoikaa tai laittakaa instagramiin #okuliinacraft niin näen juttunne!

-Okuliina

 

Mainokset

Tekijä: okuliinacraft

Heips! Olen 15-v turkulainen tyttö. Blogiini kirjoitan käsitöistä, lifestylesta ja erinnäisistä aihepiireistä. Tykkään ulkoilla, kirjoittaa, "craftata", leipoa, somettaa ja hengailla erityisesti ystävieni kanssa. Musiikki, lankakerä ja kangaspakat käsityötarvikkeineen, nahkatakki, ripsiväri, kahvi, muoti ja läheiset ovat lemppari juttuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s